Varmepumper - Panasonic

IM Køleteknik Aarhus A/S
har blandt andet specialiseret sig indenfor varmepumper til en række kundegrupper:
  • Sommerhuse
  • Privatboliger
  • kontor
  • Etagebyggeri
IM Køleteknik Aarhus A/S
monterer og servicerer alle typer Panasonic VarmepumperDownload teknisk brochure
på din nye Panasonic Varmepumpe her.

Se under Tilbud på denne side, her finder aktuelle tilbud på luft/luft varmepumper fra Panasonic.
 

Positiv Listen


 
Hvorfor DanmarksPumpen..!!
Hele ideen med Danmarkspumpen er at kunne garantere dig et anlæg som fungerer uden problemer under danske forhold, og som lever op til dine krav og forventninger.
Det er den oplevelse du får når du henvender dig til en autoriserede forhandlere der har lang erfaring i at installere varmepumper. Vi kan rådgive dig så du får den helt rigtige placering og dermed den størst mulige udnyttelse af varmepumpen.

Med Danmarkspumpen køber du altid en færdig funktion. Indkørt og klar.
 
For at du kan få den højeste mulige besparelse og komfort, bør du lade den autoriserede forhandlere af Danmarkspumpen lave en analyse på dit hus.
Hvordan ser din planløsning ud? Hvor skal indedel og udedel placeres?
Hvilken model passer til dit hus?

Fuld Garanti i 5år
Når vi siger "det skal bare fungere" er det en talemåde vi bruger når vi ikke gider at have bekymringer med det produkt vi har købt. Varme i vores huse er en af de ting vi ikke vil have problemer med. Samtidig stiger priserne på el, olie og gas, og det er usikkert hvordan priserne udarter sig i fremtiden. Når du vælger Danmarkspumpen ved du at både varmen og økonomien holder hvad der loves.

Garantien på Danmarkspumpen giver dig tryghed, lige fra håndværsmæssig korrekt udført installation, til en fremtid med lave opvarmningsudgifter, vi dækker nemlig alle udgifter i 5 år, vi kræver blot at varmepumen har haft service indefor de sidste 24 måneder af en autoriseret forhandler.
 
 

  

 
 
Hos IM Køleteknik Aarhus A/S er det fag uddannet kølemontører som opsætter og vedligeholder din DanmarksPumpe.
ADVARSEL...!!!!!
 
Der importeres i dag en del varmepumper som der bliver kaldt "Danmarkspumpen" ikke alle kommer ind via den danske agent og det betyder at på disse parallelt importerede produkter har du ikke 5 års total garanti på....!!!!
 
Model navnet skal være f.eks. HE9DPK og ikke HE9GKE det er kun den "rigtige" Danmarkspumpe som hedder noget med DKP / DPP / SPK.
 
Vi yder ingen service eller garanti på de øvrige anlæg.

Tilhørende produkter: